perjantai 31. heinäkuuta 2009

Raspberries, ASOS and gym

Huh täällä on aivan uskomattoman lämmin (mittari näyttää auringossa 33 astetta), mikä ei haittaa kyllä yhtään, päinvastoin! Silti en vain ole saanut itseäni ottamaan aurinkoa, vaikka rusketus olisi kyllä paikallaan, iho on vaalea kuin kalkkilaivan kapteenilla.


Sain kuitenkin kerättyä pihan puutarhavadelmia pakkaseen, niin voin herkutella sitten niillä talven kylmillä ilmoilla. Ne sisällä olevat madot ovat vain pilaavat koko marjan, kun joudun heittämään ne pois. Ötökkäpelon takia kun en niitä uskalla ruveta repimään poiskaan :D

Sovitin niitä tänään tulleita ASOS-kenkiä ja ihan kivathan noi on. Näyttivät kyllä paremmilta siellä sivuilla mutta ei noi nytkää ole hullummat. Kuvaa niistä ei nyt oo koska kamerassa riitti akku juuri ja juuri tuon vadelmakuvan ottamiseen ja sen siirtämiseen koneelle. Mun ois pitänyt myös mennä etsimään sopivan valoisa paikka kuvausta varten, mutta niistä tulee varmasti kuva sitten kunhan jonkinnäköisen vaatepostauksen teen :)


Illemmalla ois tarkotus vielä mennä kuntosalille LesMills Bodysteppiin kun äippä voitti jossain arvonnassa lahjakortin tuohon kyseiseen kuntosaliin, niin mullehan se kymmenen kerran kortti hommattiin ja oon nyt siellä kuukauden verran käynyt. Tosin kesätöiden ja flunssan takia pari viikkoa jäi käymättä, mut nyt oon ottanu itteäni niskasta kiinni ja käynyt tällä viikolla jo kolme kertaa (tänään tulee siis neljäs)! Tuossa ylempänä olevassa kuvassa näkyy et millasta se bodystep sit on :)

Ja tuohon äänestykseen liittyen, tuun tekemään melko varmasti jokaisesta aiheesta postauksen, mutta eniten ääniä saanut aihe pääsee ekana tarkastelun kohteeksi.

2 kommenttia: